Dina behov styr

Jag heter Olle Sjöstedt och arbetar med kommunikation, grafisk form och tidningsproduktion. Där emot har jag inte – och kommer aldrig – att sätta ordet ”Reklammakare” på mitt visitkort. Det har och göra med att mina kunder finns inom folkrörelse-, och samhällssektorn. Jag utformar gärna reklam för en bra konsert, men säger tydligt nej tack om uppdraget är att medverka till ökad försäljning av lågprisvaror. 

I grunden är jag grafisk formgivare. Skrivandet är en plustjänst som har fått träning i utbildningsmiljö, förkovrats under anställning på reklambyrå och prövats i en stor organisation där jag arbetade som kommunikatör.

Se mig som en idégivare med god känsla för grafisk form och gedigen erfarenhet av produktion. Jag har mer än 30 års erfarenhet av trycksaks- och tidningsproduktion. 

Ett starkt engagemang för mina kunder med raka och klara besked är en del av mitt signum. Det innebär att leveransdatum hålls utan att jag gör avkall på kvaliteten. Jag är noga med att använda de resurser som ett uppdrag kräver, varken mer eller mindre.

Jag är generalist i en bransch som är full av specialister, är ensam i företaget och håller till i Mälardalen – i Västerås. Det innebär att det mesta av produktionen är samlad under ett tak och hos en person. Ansvaret är tydligt och klart.

Mina kunder är i dag IF Metall; både på central och regional nivå, Kungliga Tekniska Högskolan (KTH), Svenska Kommunalpensionärernas förbund, SKPF, Socialdemokraterna i Botkyrka, Socialdemokraterna i Ulricehamn, LO, Region Västmanland, Länsbildningsförbundet i Västmanland.